Cautare

61542 de rezultate pentru "lista abonatilor din municipiul buzau" (4.66 secunde)
Printre cele mai aspre norme impuse de UE se numara si cele din domeniul securitatii alimentare. ... Mai mult, conform ultimelor masuri luate ieri de ANSVSA, taranii vor putea sa-si mai vanda produse de natura animala in pietele din afara judetului pana la jumatatea lui iulie.
Presedintele PN¥CD, Gheorghe Ciuhandu, a declarat sambata, la Buzau, ca Romania ar putea fi prezenta in Partidul Popular European (PPE) cu doua liste, care cuprind trei partide - UDMR pe una, iar PD si PN¥CD pe cealalta.
Romania va propune Uniunii Europene o lista cu 39 de denumiri geografice protejate si recunoscute pentru bauturile spirtoase, potrivit unui ordin al Ministerului Agriculturii.
din ce comisii parlamentare fac parte, in functie –
Brasov este cel mai avantajos oras din Romania, conform celor zece criterii analizate de Storia.ro. Topul regiunilor este condus de Transilvania, potrivit raportului Orase si cartiere din Romania Capitala se afla pe a 17-a pozitie in clasamentul celor mai avantajoase orase din Romania.
Partidul Democrat- Liberal Constanta a reactionat ieri in termeni duri dupa ce un post de televiziune central a dat publicitatii un sondaj potrivit caruia Radu Mazare este creditat cu 75% din intentiile de vot ale constantenilor.
UN PSD+PUR preferata de 33,3% din electorat Sondajul comandat de PSD a fost realizat la sfirsitul saptaminii trecute dupa ce Alianta PNL-PD a lansat pe piata zvonul ca ar conduce in topul preferintelor electoratului din judet potrivit unui sondaj realizat la cererea UDMR, sondaj infirmat insa a doua zi de aceasta formatiune.
Analizand cu atentie numarul familiilor care beneficiaza de ajutor social din partea statului in urma Legii 416/2001 privind venitul minim garantat, se poate observa destul de usor care sunt cele mai sarace localitati de pe raza judetului Constanta.
Prefectul Mihai Capra a semnat ordinul pentru delimitarea si numerotarea sectiilor de votare din judetul Galati in vederea desfasurarii Referendumului National pentru demiterea presedintelui Romaniei.
Deoarece liberalii sunt ferm convinsi ca data finala pentru alegerile locale va fi 25 mai, acestia s-au apucat intens de lucru pentru a-si definitiva lista de candidati. ... De remarcat este ca, pana in prezent, au fost deja validati 54 candidati, si anume pentru municipiul Tecuci, orasul Tg.
Senatorul Sorin - Constantin Lazar a adresat o intrebare ministrului Administratiei si Internelor Traian Igas si ministrului Finantelor Publice Gheorghe Ialomitianu Prin Hotararea de Guvern numarul 1001/12 10 2011, Guvernul a aprobat suplimentarea sumelor defalcate din taxa pe valoare adaugata pentru echilibrarea bugetelor locale pe anul 2011 cu suma de 66 410 000 lei din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului, prevazut in bugetul de stat pe anul 2011 si alocarea acesteia bugetelor locale ale unor unitati administrativ-teritoriale, in vederea platii unor arierate, precum si finantarii unor cheltuieli curente si de capital .
Senatorul PSD Cristian Diaconescu, purtatorul de cuvant al social-democratilor, considera ca valul de plecari a alesilor locali ai PSD este rezultatul unei politici de incurajare a traseismului politic dupa alegerile din 2000. ... PD pare principalul beneficiar al "miscarilor de trupe" din teritoriu.
Popescu Baleni, prefectul judetului Ialomita, se vor intocmi lucrarile necesare pentru infiintarea in localitate a unei scoli de pilotaj, chiar din primavara acestui an:
Pilotul Petre Catuneanu este din Buzau, iar sotia sa este profesor la Liceul pentru nevazatori din Buzau. ... - ORA 19.35 Echipele de interventie scot din lacul Siutghiol bucati din elicopterul prabusit.
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea (foto), a declarat miercuri ca ministerul a finalizat anul trecut 88 de sali de sport, un patinoar, au fost reabilitati 314 km de drum si au fost semnate 545 de contracte in valoare de 1,578 miliarde euro, din fonduri europene.
Grupul Documentar Alfa (GDA) a intocmit un studiu pe marginea Uniunii Social-Liberale, alianta celor 3 partide din opozitie: PSD, PNL, PC, din care puteti citi in continuare partea a treia.
O generatie merge la inchisoare, lasand praf si pulbere in urma - Iese ceva din treaba asta?, il intreba ministrul de Interne Cristian David pe fostul sau sef de cabinet, in timp ce puneau la cale un trafic de influenta in vederea retrocedarii unor terenuri din muncipiul Buzau.
Ce masuri de sprijin au anuntat Vodafone si Orange pentru clientii din localitatile izolate din cauza caderilor masive de zapada Orange si Vodafone, primii doi mari operatori de telefonie mobila, care in 2010 au obtinut un profit cumulat de circa 330 de milioane de euro, au anuntat in aceste zile masuri de sprijin pentru clientii din localitatile izolate din cauza caderilor masive de zapada.
Grupul Medical Romgermed, alaturi de Tiriac Auto si Ford, a ajuns la sinistratii din Judetul Buzau, intr-o actiune umanitara. Caravana a dus oamenilor din comuna Glodeanu Silistea, satul Carligu Mare, medicamente, alimente si ajutor medical de specialitate.
USL grabeste legiferarea Multi parlamentari, mai ales USL, ar putea deveni alesi locali dupa scrutinul din 10 iunie, astfel ca actuala majoritate care sustine Guvernul Ponta incearca sa treaca in Parlament in aceasta sesiune toate prioritatile legislative, intrucat din toamna raportul de forte in Legislativ se poate schimba, informeaza Mediafax.Actuala majoritate parlamentara care sprijina Cabinetul Victor Ponta se va reduce numeric dupa alegerile locale din 10 iunie, ca urmare a castigarii unui mandat de primar sau presedinte de CJ de catre unii dintre cei 25 de parlamentari PSD, PNL sau UNPR care si-au depus candidatura.
google-analytics.com